офисный центр, визуализацияПоблизу церкви Св. Парасеви у Львові збудують скляний офісний центр. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво офісного будинку з підземним паркінгом на вулиці Гайдамацькій, 2-Б.

Майбутній офісний центр буде розташовуватися поблизу храму Святої Великомучениці Параскеви-п’ятниці УПЦ КП. Земельна ділянка відноситься до категорії земель – Г-2 (зона ділової та громадської діяльності) в межах ансамблю історичного ареалу, внесеного до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

У проекті рішення вказано, що будова матиме висоту не більше 11,3 метрів. Передбачається, що це буде 3-поверхова будівля з заїздом для автомобілів у підземний паркінг.


Вблизи церкви Св. Парасевы во Львове построят стеклянный офисный центр. Об этом сообщает "Твой город". 

Исполнительный комитет Львовского горсовета согласовал градостроительные условия и ограничения на строительство офисного здания с подземным паркингом на улице Гайдамацкой, 2-Б.

Будущий офисный центр будет располагаться вблизи храма Святой Великомученицы Параскевы-пятницы УПЦ КП. Земельный участок относится к категории земель - Г-2 (зона деловой и общественной деятельности) в пределах ансамбля исторического ареала, внесенного в Всемирного наследия ЮНЕСКО.

В проекте решения указано, что строение будет иметь высоту не более 11,3 метров. Предполагается, что это будет 3-этажное здание с заездом для автомобилей в подземный паркинг.