пассажирка, "Львовэлектротранс", суд, компенсацияПасажирка відсудила у "Львівелектротрансу" ₴150 тис. за зламану в трамваї ногу. Інцидент стався в січні 2017 року на вул. Княгині Ольги. Про це повідомляє ZAXID.NET

Постраждала внаслідок падіння в трамваї львів’янка відсудила у ЛКП "Львівелектротранс" компенсацію у сумі 96,8 тис. грн. матеріальної шкоди та 50 тис. грн. моральної шкоди. Відповідне рішення Галицького райсуду оприлюднене в реєстрі судових рішень.

У рішенні суду зазначається, що 15 січня 2017 року трамвай №3 (номер вагона 1176) на вул. Княгині Ольги, 106 потрапив у ДТП, однак деталі ДТП не вказані. Водночас у висновку експертизи вказано, що постраждалій "діагностовано субкапітальний перелом шийки правої стегнової кістки, який міг утворитись від дії тупого предмета при падінні її в салоні вагона трамвая під час ДТП і належить до тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості".

Після отримання травми постраждала лікувалася у Львівській лікарні швидкої допомоги та у військовому госпіталі, а потім у Чернівецькому центрі травматології та ортопедії. Пізніше через цю травму вона отримала ІІ групу інвалідності.

Постраждала звернулася до суду з позовом про стягнення з "Львівелектротрансу" 96,8 тис. грн., витрачених на лікування, та 100 тис. грн моральної шкоди. Однак суд вирішив розмір матеріальної компенсації зменшити вдвічі.

Відтак, суд вирішив стягнути з "Львівелектротрансу", представник якого на засідання не з’явився, на користь постраждалої пасажирки 96,8 тис. грн. матеріальної шкоди та 50 тис. грн. моральної шкоди. Комунальне підприємство також має сплатити 1672 грн. судового збору.


Пассажирка отсудила у "Львовэлектротранса" ₴ 150 тыс. ща сломанную в трамвае ногу. Инцидент произошел в январе 2017 года на ул. Княгини Ольги. Об этом сообщает ZAXID.NET

Пострадавшая в результате падения в трамвае львовянка отсудила у ЛКП "Львовэлектротранс" компенсацию в сумме 96,8 тыс. грн. материальный ущерб и 50 тыс. грн. морального вреда. Соответствующее решение Галицкого райсуда обнародовано в реестре судебных решений.

В решении суда отмечается, что 15 января 2017 трамвай №3 (номер вагона 1176) на ул. Княгини Ольги, 106 попал в ДТП, однако детали ДТП не указаны. В то же время в заключении экспертизы указано, что пострадавшей "диагностирована субкапитальний перелом шейки правой бедренной кости, который мог образоваться от действия тупого предмета при падении ее в салоне вагона трамвая в ДТП и относится к телесного повреждения средней степени тяжести".

После получения травмы пострадала лечилась во Львовской больницы скорой помощи и в военном госпитале, а затем в Черновицком центре травматологии и ортопедии. Позже из-за этой травмы она получила II группу инвалидности.

Пострадавшая обратилась в суд с иском о взыскании с "Львовэлектротрансу" 96,8 тыс. грн., Потраченных на лечение, и 100 тыс. грн морального ущерба. Однако суд решил размер материальной компенсации уменьшить вдвое.

Следовательно, суд решил взыскать с "Львовэлектротрансу", представитель которого на заседание не явился, в пользу пострадавшей пассажирки 96,8 тыс. грн. материальный ущерб и 50 тыс. грн. морального вреда. Коммунальное предприятие также уплатить 1672 грн. судебного сбора.