парковка, проектированиеНа площі Петрушевича у Львові побудують підземний багаторівневий майданчик для паркування. На засіданні виконкому затвердили містобудівні умови для проектування будівництва. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, на засіданні виконкому Львівської міської ради, були затверджені містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ЛКП "Львівавтодор" пл. Є. Петрушевича з будівництвом підземного багаторівневого майданчика для паркування.


На площади Петрушевича во Львове построят подземную многоуровневую площадку для парковки. На заседании исполкома утвердили градостроительные условия для проектирования строительства. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, на заседании исполкома Львовского городского совета, были утверждены градостроительные условия и ограничения для проектирования объекта строительства на реконструкцию ЛКП "Львовавтодор" пл. Е. Петрушевича со строительством подземной многоуровневой площадки для парковки.