пожарУ Львіві вогнеборці ліквідували пожежу на даху безгосподарської будівлі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

21 березня о 20:53 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Братів Тимошенків. Пожежа виникла в двоповерховій цегляній безгосподарській будівлі. До місця виклику виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львів та приступили до ліквідації пожежі. О 21:16 пожежу вдалось локалізувати, а о 21:26 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 25 кв.м. та сміття на площі 15 кв.м..

До ліквідації пожежі залучили  14 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


Во Львов пожарные ликвидировали пожар на крыше бесхозного здания. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС во Львовской области.

21 марта в 20:53 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Братьев Тимошенко. Пожар возник в двухэтажном кирпичном бесхозном здании. К месту вызова выехали пожарно-спасательные подразделения г. Львов и приступили к ликвидации пожара. В 21:16 пожар удалось локализовать, а в 21:26 полностью ликвидировать в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожена крыша здания на площади 25 кв.м. и мусор на площади 15 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 14 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.