шахта "Степова", травмировалсяНа шахті "Степова" на Львівщині отримав травми 40-річний чоловік, його госпіталізували у Червоноградську міську лікарню. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

21 березня о 18.20 в с. Глухів Сокальського району на шахті “Степова” травмувався працівник, 1978 року народження. Зі струсом головного мозку та забійною раною голови він госпіталізований в Червоноградську міську лікарню. Зазначається, що чоловік травмувався через необережність.


На шахте "Степная" во Львовской области получил травмы 40-летний мужчина, его госпитализировали в Червоноградскую городскую больницу. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

21 марта в 18.20 в с. Глухов Сокальского района на шахте "Степная" травмировался работник, 1978 года рождения. С сотрясением головного мозга и убойной раной головы он госпитализован в Червоноградскую городскую больницу. Отмечается, что мужчина травмировался по неосторожности.