Мис Украинская Канада, конкурсТрускавчанка та дрогобичанка увійшли до фіналу конкурсу краси у Канаді. Про це повідомляють "Джерела Трускавця". 

Уже у липні в Торонто обиратимуть найкрасивішу українку в конкурсі краси, грації та ерудиції "Міс українська Канада - 2018". Цьогоріч за місце у фіналі боролися близько 80 дівчат з усієї Канади, однак на фінішну пряму вийшли лише 17 неймовірних українок з Альберти, Манітоби, Британської Колумбії, Онтаріо та Саскачевану. 

Серед цьогорічних фіналісток престижного конкурсу є львівські землячки Наталія Яцина та Юлія Щербан, родинне коріння яких - з Трускавця й Дрогобича. Про це повідомляє канадський медіа-ресурс "Разом".

Як з’ясувалося, Наталія Яцина – племінниця трускавчанина Ігоря Паньківа, у місті-курорті народилася і виросла її мати Оксана. Сама ж дівчина вперше побачила світ у Північній Африці, з якої ще малою іммігрувала з батьками до Канади. Наталія має багато талантів і хобі: займається музикою і співом, танцями, вишивкою та фотографією, подорожує світом. Наталя – акторка, недавно вона переїхала до Нової Зеландії, де грає в театрі і готується до фіналу конкурсу "Міс українська Канада". Навчаючись в American Academy of Dramatic Arts Conservatory в Лос-Анжелесі, брала активну участь у заходах, організованих "Євромайдан Лос-Анжелес".

Також за перемогу у конкурсі змагатиметься і дрогобичанка Юлія Щербан, яка приїхала до Канади у 6-річному віці. З дитинства професійно займається фігурним катанням, переможниця багатьох змагань. Серед її спортивних досягнень – престижна нагорода від Фундації фігурного катання Альберти Quadruple Gold Achievement Award 2017. Юлія разом з друзями заснувала благодійний проект The Beba Project, який допомагає збирати пожертви для місцевого продовольчого банку (food bank).

Фінальне шоу "Міс Українська Канада" відбудеться 15 липня у Торонто, а стежити та вболівати за конкурсанток можна на сервісі www.missukrainiancanada.com.

Наталія Яцина Юлія Щербан


Трускавчанка и Дрогобичанка вошли в финал конкурса красоты в Канаде. Об этом сообщают "Источники Трускавца". 

Уже в июле в Торонто выбирать самую красивую украинку в конкурсе красоты, грации и эрудиции "Мисс Украинская Канада - 2018". В этом году за место в финале боролись около 80 девушек со всей Канады, однако на финишную прямую вышли лишь 17 невероятных украинок из Альберты, Манитобы, Британской Колумбии, Онтарио и Саскачевана.

Среди нынешних финалисток престижного конкурса львовские землячки Наталья Яцына и Юлия Щербань, семейные корни которых - из Трускавца и Дрогобыча. Об этом сообщает канадский медиа-ресурс "Вместе".

Как выяснилось, Наталья Яцына - племянница трускавчанина Игоря Панькова, в городе-курорте родилась и выросла ее мать Оксана. Сама же девушка впервые увидела свет в Северной Африке, с которой еще ребенком иммигрировала с родителями в Канаду. Наталья имеет много талантов и хобби: занимается музыкой и пением, танцами, вышивкой и фотографией, путешествует по миру. Наталья - актриса, недавно она переехала в Новую Зеландию, где играет в театре и готовится к финалу конкурса "Мисс Украинская Канада". Учась в American Academy of Dramatic Arts Conservatory в Лос-Анджелесе, принимала активное участие в мероприятиях, организованных "Евромайдан Лос-Анджелес".

Также за победу в конкурсе будут соревноваться и дрогобичанка Юлия Щербань, которая приехала в Канаду в 6-летнем возрасте. С детства профессионально занимается фигурным катанием, победительница многих соревнований. Среди ее спортивных достижений - престижная награда от Фонда фигурного катания Альберты Quadruple Gold Achievement Award 2017. Юлия вместе с друзьями основала благотворительный проект The Beba Project, который помогает собирать пожертвования для местного продовольственного банка (food bank).

Финальное шоу "Мисс Украинская Канада" состоится 15 июля в Торонто, а следить и болеть за конкурсанток можно на сервисе www.missukrainiancanada.com.

Наталия Яцина Юлия Щербан