Интерсити, тракторУ вівторок, 21 листопада, поїзд Інтерсіті №705, що курсує за маршрутом Київ - Львів - Перемишль, потрапив у ДТП. На території Польщі в Інтерсіті в’їхав трактор. Цю інформацію повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", поїзд зупинився на станції Медика.

"ДТП трапилась о 13:20 внаслідок пошкодження кузова вагона швидкісного поїзда екскаватором, який проводив ремонтні роботи поблизу залізничної колії та потрапив в габарит рухомого складу. Ніхто з пасажирів не постраждав", – йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Перевезення пасажирів з проїзними документами на швидкісний поїзд сполученням Перемишль - Київ забезпечено з Перемишля швидкісним поїздом №716 Перемишль - Київ. До Львова він прибуде о 18:30.


Во вторник, 21 ноября, поезд Интерсити №705, курсирующий по маршруту Киев - Львов - Перемышль, попал в ДТП. На территории Польши в Интерсити въехал трактор. Эту информацию сообщили в пресс-службе "Укрзализныци".

По информации пресс-службы "Укрзализныци", поезд остановился на станции Медика.

"ДТП произошло в 13:20 в результате повреждения кузова вагона скоростного поезда экскаватором, который проводил ремонтные работы вблизи железнодорожного пути и попал в габарит подвижного состава. Никто из пассажиров не пострадал", - говорится в сообщении пресс-службы "Укрзализныци".

Перевозки пассажиров с проездными документами на скоростной поезд сообщением Перемышль - Киев обеспечен из Перемышля скоростным поездом №716 Перемышль - Киев. Во Львов он прибудет в 18:30.