алкоголь, школьница, наказаниеУ Дрогобичі батьків школярки, яка отруїлася алкоголем, притягнули до адміністративні правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції 19 листопада надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них доставлена 14-річна мешканка району. Медики діагностували у неї алкогольне отруєння. Працівники ювенальної превенції встановлюють де і за яких обставин неповнолітня вживала спиртні напої.

Батьки дівчини притягнуті до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).


В Дрогобыче родителей школьницы, которая отравилась алкоголем, привлекли к административных правонарушениях. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 19 ноября поступило сообщение из городской больницы о том, что к ним доставлена ​​14-летняя жительница района. Медики диагностировали у нее алкогольное отравление. Работники ювенальной превенции устанавливают где и при каких обстоятельствах несовершеннолетняя употребляла спиртные напитки.

Родители девушки привлечены к административной ответственности по ч.1 ст. 184 Кодекса Украины об административных правонарушениях (невыполнение родителями или лицами, их заменяющими, обязанностей по воспитанию детей).