побил ребенка, судНа Львівщині чоловіка, який побив дворічну дитину своєї співмешканки, засудили до штрафу у 850 гривень. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Подія сталася 29 вересня 2017 року у Червонограді біля магазину "Омега Люкс". Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, підприємець завдав п'ять ударів в область спини та сідниць двохрічній дитині своєї співмешканки. Батько хлопчика звернувся із заявою у поліцію, надавши відеозапис події.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав у повному обсязі та пояснив, що вдарив хлопчика на прохання своєї співмешканки заспокоїти її малолітнього сина. У вчиненому щиро розкаявся.

Своєю ухвалою від 14 листопада 2017 року Червоноградський міський суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.126 КК України, та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.


На Львовщине мужчину, который избил двухлетнего ребенка своей сожительницы, приговорили к штрафу в 850 гривен. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Происшествие случилось 29 сентября 2017 года в Червонограде у магазина "Омега Люкс». Находясь в состоянии алкогольного опьянения, предприниматель нанес пять ударов в область спины и ягодиц двухлетнему ребенку своей сожительницы. Отец мальчика обратился с заявлением в полицию, предоставив видеозапись события.

Допрошенный в судебном заседании обвиняемый свою вину в содеянном уголовном правонарушении признал в полном объеме и пояснил, что ударил мальчика по просьбе своей сожительницы успокоить ее малолетнего сына. В содеянном искренне раскаялся.

Своим постановлением от 14 ноября 2017 года Червоноградский городской суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.126 УК Украины, и назначил наказание в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 850 грн.