автобус, пожарНа Львівщині правоохоронці встановлюють причину займання пасажирського автобуса, який перевозив пасажирів за маршрутом Турка-Львів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Автобус Neoplan, який перевозив пасажирів за маршрутом Турка - Львів, загорівся 20 жовтня близько 21.50 на автодорозі Львів - Самбір у селі Оброшино Пустомитівського району. Про пожежу поліцейських повідомили рятувальники ДСНС.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. На момент займання у салоні автобуса перебувало 44 пасажири - потерпілих внаслідок пожежі немає. В автобуса вогнем пошкоджено моторний відсік,  багажник та частину салону. Попередньо встановлено, що причиною займання може бути несправність електромережі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події,  вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

ac51f994e34ea8cdf4cc3bbc8c664a0e.md.jpg 2e13834d31091da412ae308221ea05a7.md.jpg


На Львовщине правоохранители устанавливают причину возгорания пассажирского автобуса, который перевозил пасажиров по маршруту Турка-Львов. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области

Автобус Neoplan, перевозивший пассажиров по маршруту Турка - Львов, загорелся 20 октября около 21.50 на автодороге Львов - Самбор в селе Оброшино Пустомытовского района. О пожаре полицейским сообщили спасатели ГСЧС.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. На момент возгорания в салоне автобуса находилось 44 пассажира - пострадавших в результате пожара нет. В автобуса огнем поврежден моторный отсек, багажник и часть салона. Предварительно установлено, что причиной возгорания может быть неисправность электросети. Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.