"Карпаты", фанаты, спецназЛьвівський спецназ затримав фанатів "Карпат", які вночі зупинили автобус команди та вчинили розборку з футболістами у зв'язку з її програшем. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

21 вересня о 01:00 в Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі (на проїжджій частині) був зупинений автобус команди "Карпат". Люди, які назвалися фанами "Карпат", вирішили вияснити причини програшу в Івано-Франківську. На місці зупинки автобусу відбувся конфлікт із-за матчу, який відбувся напередодні в Івано-Франківську, де команда програла в другій лізі.

Люди з заправки, які помітили цей конфлікт, викликали поліцію. Патрульна поліція, прибувши на виклик, спробувала розібратися в ситуації. Як вияснилося, команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де команда "Карпат" програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка (є постраждалі). 

Оскільки конфлікт на дорозі не припинявся, патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу футбольноі команди, щоб не відбулася бійка. На виклик прибув спецназ поліції Львівської області. Людей, які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт, затримали, прибуло СОГ, відбираються пояснення в осіб, які присутні на місці конфлікту, для вияснення всіх обставин. Сам ж автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу "Карпат".


Львовский спецназ задержал фанатов "Карпат", которые ночью остановили автобус команды и устроили разборки с футболистами в связи с их проигрышем. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

21 сентября в щ1:00 в Пустомытовском районе в Сокольниках на трассе (на проезжей части) был остановлен автобус команды "Карпат". Люди, которые назвались болельщиками "Карпат", решили выяснить причины проигрыша в матче второй лиги, который состоялся накануне в Ивано-Франковске. На месте остановки автобуса произошел конфликт.

Люди с заправки, которые заметили этот конфликт, вызвали полицию. Патрульная полиция, прибыв на вызов, попыталась разобраться в ситуации. Как выяснилось, команда возвращалась после матча из Ивано-Франковска, где команда "Карпат" проиграла, а после матча на стадион выбежал много фанатов и зрителей, где произошла массовая драка (есть пострадавшие). 

Поскольку конфликт на дороге не прекращался, патрульная полиция приняла решение вызвать помощь к месту остановки автобуса футбольной команды, чтобы не произошла драка. На вызов прибыл спецназ полиции Львовской области. Людей, которые перекрыли дорогу автобусу и начали конфликт, задержали, прибыло СОГ, отбираются объяснение у лиц, которые присутствовали на месте конфликта, для выяснения всех обстоятельств. Сам же автобус с футболистами в сопровождении полиции отправили на базу "Карпат".