Львовтеплоэнерго, судПравоохоронці завершили досудове розслідування щодо депутата Львівської обласної ради, директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа. Про це повідомляє ZAXID.NET

У понеділок, 20 серпня, правоохоронці завершили досудове розслідування щодо депутата Львівської обласної ради, директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа, який підозрюється у службовій недбалості. Тепер справу передадуть до суду.

За версією прокуратури, він без належних повноважень уклав договір на суму понад 3 млн грн із фірмою-постачальником природного газу. Однак паливо не надійшло. Наразі Степан Пакіж, який продовжує очолювати ЛМКП "Львівтеплоенерго", та його адвокат ознайомлюються з матеріалами кримінального провадження, після чого обвинувальний акт скерують до суду.

У "Львівтеплоенерго" заявляли, що у 2014 році, маючи підтвердження про виділені ліміти газу від газопостачальника, перерахували йому оплату. Оскільки газ "Львівтеплоенерго" не доставили, підприємство звернулося в суд для повернення коштів. З цього приводу підприємство отримало висновок державної судово-економічної експертизи, яка підтвердила правомірність дій підприємства.


Правоохранители завершили досудебное расследование в отношении депутата Львовского областного совета, директора ЛГКП "Львовтеплоэнерго" Степана Пакижа. Об этом сообщает ZAXID.NET

В понедельник, 20 августа, правоохранители завершили досудебное расследование в отношении депутата Львовского областного совета, директора ЛГКП "Львовтеплоэнерго" Степана Пакижа, который подозревается в служебной халатности. Теперь дело передадут в суд.

По версии прокуратуры, он без надлежащих полномочий заключил договор на сумму более 3 млн грн с фирмой-поставщиком природного газа. Однако топливо не поступило. Сейчас Степан Пакиж, который продолжает возглавлять ЛГКП "Львовтеплоэнерго", и его адвокат знакомятся с материалами уголовного производства, после чего обвинительный акт направят в суд.

В "Львовтеплоэнерго" заявляли, что в 2014 году, имея подтверждение о выделенных лимитах газа от газопоставщика, перечислили ему оплату. Поскольку газ "Львовтеплоэнерго" не доставили, предприятие обратилось в суд для возврата средств. По этому поводу предприятие получило заключение государственной судебно-экономической экспертизы, которая подтвердила правомерность действий предприятия.