автобус, лизингЗгідно з угодами фінансового лізингу, місто до кінця року має отримати 150 нових автобусів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛК "АТП-1" уклало угоди на придбання автобусів на умовах фінансового лізингу: до кінця року підприємство має отримати 150 нових машин.

"Наше підприємство уклало угоду з АБ "Укргазбанком" на придбання автобусів на умовах фінансового лізингу, зокрема, на придбання 50 автобусів "Електрон" і 100 автобусів МАЗ. Нові автобуси будуть поставлятись поетапно, однак згідно з договором, всіх їх маємо отримати до кінця року", — розповів Орест Хамула, директор ЛК "АТП-1".

"Беручи до уваги довжину автобуса та його комплектацію, ціна за автобуси, які ми купуємо, є нижча, ніж купували інші міста", — наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, 22 березня 2018 року депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу "Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу" та ухвалу "Про надання ЛК "АТП № 1" дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу".

Умови лізингу:

  1. Предмет лізингу — 150 автобусів пасажиромісткістю не менше 100 осіб.
  2. Термін поставки автобусів: до 31.12.2018.
  3. Строк лізингу — 36 місяців від дати, визначеної у договорі.
  4. Вартість предмета лізингу — не більше 800 млн. грн.
  5. Відсоткова ставка за користування лізингом — не більше 18% річних у гривнях.
  6. Розмір та строки сплати лізингових платежів — щомісячно рівними частинами відповідно до умов договору лізингу.

Також нагадаємо, що 17 квітня 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики було погоджено придбання 150 автобусів у двох виробників — 50 автобусів у ТОВ СП "Електронтранс" та 100 автобусів МАЗ білоруського виробника.


Согласно договорам финансового лизинга, город до конца года получить 150 новых автобусов. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛК "АТП-1" заключило соглашение на приобретение автобусов на условиях финансового лизинга: до конца года предприятие должно получить 150 новых машин.

"Наше предприятие заключило соглашение с АБ" Укргазбанк "на приобретение автобусов на условиях финансового лизинга, в частности, на приобретение 50 автобусов "Электрон" и 100 автобусов МАЗ. Новые автобусы будут поставляться поэтапно, однако согласно договору, все они должны получить до конца года", - рассказал Орест Хамула, директор ЛК "АТП-1".

"Принимая во внимание длину автобуса и его комплектацию, цена за автобусы, которые мы покупаем, является ниже, чем покупали другие города", - отметил Андрей Садовый, мэр Львова.

Напомним, 22 марта 2018 года депутаты Львовского городского совета поддержали постановление "Об утверждении Программы закупки подвижного состава (автобусов) на условиях финансового лизинга" и постановление "О предоставлении ЛК "АТП № 1" разрешения на закупку подвижного состава на условиях финансового лизинга".

Условия лизинга:

  1. Предмет лизинга - 150 автобусов пассажировместимостью не менее 100 человек.
  2. Срок поставки автобусов: до 31.12.2018.
  3. Срок лизинга - 36 месяцев с даты, определенной в договоре.
  4. Стоимость предмета лизинга - не более 800 млн. грн.
  5. Процентная ставка за пользование лизингом - не более 18% годовых в гривнах.
  6. Размер и сроки уплаты лизинговых платежей - ежемесячно равными частями в соответствии с условиями договора лизинга.

Также напомним, что 17 апреля 2018 года на заседании постоянной депутатской комиссии инженерного хозяйства, транспорта, связи и жилищной политики было согласовано приобретение 150 автобусов в двух производителей - 50 автобусов в ООО СП "Электронтранс" и 100 автобусов МАЗ белорусского производителя.