улица Черновицкая, откроютУ вересні відкриють вулицю Чернівецьку, яку ремонтують за кошти Європейського банку. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради. 

До початку вересня планують завершити роботи і відкрити вулицю для проїзду трамваїв № 1, 6, 9.

 "Магістраль до залізничного вокзалу є для нас однією з ключових. В цьому році відкриваємо сполучення по відремонтованій трамвайній колії. Сьогодні дебатуємо чи робити це з 1 вересня, чи з 4 вересня. Але в перші дні вересня трамвай точно буде курсувати, - зазначив міський голова, який 21 серпня проінспектував хід робі. – В цілому я роботами тут задоволений. Ще багато суміжних робіт буде тут робитись у вересні місяці, щоби воно все трималося естетики. Але по надійності в мене питань немає".

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Чернівецькій розпочалися з 12 травня. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур". Технічний нагляд здійснює французька компанії Egis. Замовником робіт є ЛКП "Львівавтодор". Роботи проводяться за кошти Європейського банку. Вартість робіт становить близько 2,5 млн євро.

 

Евросоюз

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ІА "Status Quo" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.


В сентябре откроют улицу Черновицкую, которую ремонтируют за средства Европейского банка. Об этом сообщил городской голова Львова Андрей Садовый, передает пресс-служба Львовского городского совета. 

К началу сентября планируется завершить работы и открыть улицу для проезда трамваев № 1, 6, 9.

"Магистраль до железнодорожного вокзала является для нас одной из ключевых. В этом году открываем сообщение по отремонтированной трамвайной колее. Сегодня дебатируем делать это с 1 сентября или с 4 сентября. Но в первые дни сентября трамвай точно будет курсировать, - отметил городской голова, который 21 августа проинспектировал ход робе. - В целом я работами здесь доволен. Еще много смежных работ будет делаться в сентябре, чтобы оно все держалось эстетики. Но по надежности у меня вопросов нет".

Напомним, ремонтные работы на ул. Черновицкой начались с 12 мая. Работы выполняет подрядная организация ООО "Онур". Технический надзор осуществляет французская компании Egis. Заказчиком работ является ЛКП "Львовавтодор". Работы проводятся за средства Европейского банка. Стоимость работ составляет около 2,5 млн евро.

 

Евросоюз

Эта публикация была подготовлена в рамках проекта "Продвижение реформ в регионы" при содействии Европейского Союза. (http://ec.europa.eu/europeaid). Содержание этой публикации является исключительной ответственностью ИА "Status Quo" и никоим образом не отражает точку зрения Европейского Союза.