Суд загратував охоронця президента ФК "Карпати" Львів на два місяці без права застави. Про це повідомляє " 5 канал". 

На два місяці без можливості внесення застави у Львові заґратували Андрія Борща. Це охоронець Петра Димінського – місцевого бізнесмена, співвласника телеканалу ZІК та почесного президента футбольного клубу "Карпати". Димінського підозрюють у причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка. Запобіжний захід обрав напередодні Галицький районний суд міста.

Нагадаємо, у п’ятницю на трасі Львів–Краковець Mercedes Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці. Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем в машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена. 


Суд арестовал охранника президента ФК "Карпаты" Львов на два месяца без права залога. Об этом сообщает "5 канал". 

На два месяца без возможности внесения залога в Львове арестовали Андрея Борща. Это охранник Петра Дыминского - местного бизнесмена, совладельца телеканала ZИК и почетного президента футбольного клуба "Карпаты". Дыминского подозревают в причастности к аварии, во время которой погибла молодая женщина. Мера пресечения избрал накануне Галицкий районный суд.

Напомним, в пятницу на трассе Львов-Краковец Mercedes Петра Дыминского врезался в "Опель" 31-летней женщины, которая осуществляла поворот по правилам дорожного движения. Женщина погибла на месте. Виновником ДТП признал себя охранник Дыминского Андрей Борщ, который обычно ездит кортежем в машине охраны бизнесмена. В тот день автоэскорт также сопровождал машину львовского бизнесмена.