патрульные, разыскали, папу с ребенкомПатрульні допомогли жінці розшукати чоловіка та сина, які 3 дні не виходили на зв’язок. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

До патрульних звернулася жінка, яка була у розпачі. Вона повідомила, що її чоловік із 6-річним сином три дні не виходять на зв’язок. Вони зі Львова поїхали відпочивати до річки Опір. Заявниця зазначила, що помандрувала сім’я Volkswagen Golf. Інспектори обстежили ділянку біля міста Сколе і виявили в лісі батька з сином, які відпочивали. Чоловік повідомив, що у них не тягне тут телефон. В інспекторів час від часу на телефоні з’являлася мережа мобільного зв’язку, і розшукуваний зв’язався із дружиною. Жінка розплакалася від щастя і дякувала патрульним. Поліцейські провели профілактичну бесіду, аби наступного разу такого не повторилося.


Патрульные помогли женщине разыскать мужа и сына, которые три дня не выходили на связь. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

К патрульным обратилась женщина, которая была в отчаянии. Она сообщила, что ее муж с 6-летним сыном три дня не выходят на связь. Они из Львова поехали отдыхать к реке Опир. Заявительница отметила, что отправилась семья Volkswagen Golf. Инспекторы обследовали участок у города Сколе и обнаружили в лесу отца с сыном, которые отдыхали. Мужчина сообщил, что у них не тянет здесь телефон. У инспекторов время от времени на телефоне появлялась сеть мобильной связи, и разыскиваемый связался с женой. Женщина расплакалась от счастья и благодарила патрульным. Полицейские провели профилактическую беседу, чтобы в следующий раз такого не повторилось.