ДТП, Петр Дыминский, видеоОпубліковано відео з місця смертельного ДТП, на якому очевидці зафільмували Петра Димінського. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспортна пригода за участі відомого бізнесмена Петра Димінського трапилася 18 серпня близько 15.00 на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району.

Відео, на якому знято сивого чоловіка у білій сорочці, схожого на Петра Димінського, опублікували очевидці події у спільноті "Чесне розслідування вбивства Наталі Тріли".


Опубликовано видео с места смертельного ДТП, на котором очевидцы сняли Петра Дыминского. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Как сообщалось ранее, дорожно-транспортное происшествие с участием известного бизнесмена Петра Дыминского случилась 18 августа около 15.00 на автодороге Львов - Краковец в селе Ямельня, Яворовского района.

Видео, на котором снято седого мужчину в белой рубашке, похожего на Петра Дыминского, опубликовали очевидцы происшествия в сообществе "Честное розследованние убийства Натальи Трилы".