вареники, Городок, АТОДержслужбовці з Городка передали вареники для бійців в АТО до Дня Незалежності України. Про це повідомляє прес-служба Городоцької райдержадміністрації. 

Вже традиційно до Дня незалежності України господині Городоччини передають бійцям, що перебувають в зоні АТО, вареники. Цього разу їх ліпили і працівники Городоцької райдержадміністрації та районної ради. Як зазначають організатори акції: "Не можна забувати про наших захисників. Ми вдячні бійцям за їх подвиг і жертву та маємо надію, що наші гостинці піднімуть їх бойовий дух".


Госслужащие из Городка передали вареники для бойцов в АТО ко Дню Независимости Украины. Об этом сообщает пресс-служба Городокской райгосадминистрации. 

Уже традиционно ко Дню независимости Украины хозяйки Городоччины передают бойцам, которые находятся в зоне АТО, вареники. На этот раз их лепили и работники Городокской райгосадминистрации и районного совета. Как отмечают организаторы акции: "Нельзя забывать о наших защитников. Мы благодарны бойцам за их подвиг и жертву и надеемся, что наши подарки поднимут их боевой дух".