мошенники, статистика, ЧервоноградУ Червонограді шахраї під виглядом працівників відділу статистики ошукують містян. Про це повідомила начальник відділу внутрішньої та інформаційної політики у Червоноградській міській раді Н. Земницька, інформує видання "Над Бугом". 

Начальник відділу внутрішньої та інформаційної політики у Червоноградській міській раді Н. Земницька у соцмережі повідомляє, що на нараді начальник відділу статистики Олена Лобай звернулась до червоноградців з проханням бути обережними, бо у місті "працюють" шахраї.

Шахраї ходять по квартирах, представляються як працівники відділу статистики та пропонують заповнити анкету. Проте даної роботи відділ не здійснює.

"Тому будьте пильні! Не впускайте підозрілих осіб у квартиру та відразу телефонуйте у поліцію", - застерігають містян.


В Червонограде мошенники под видом сотрудников отдела статистики обманывают горожан. Об этом сообщила начальник отдела внутренней и информационной политики в Червоноградской городском совете Н. Земницька, информирует издание "Над Бугом". 

Начальник отдела внутренней и информационной политики в Червоноградской городском совете Н. Земницька в соцсети сообщает, что на совещании начальник отдела статистики Елена Лобай обратилась к червоноградцев с просьбой быть осторожными, потому что в городе "работают" мошенники.

Мошенники ходят по квартирам, представляются как работники отдела статистики и предлагают заполнить анкету. Однако данной работы отдел не осуществляет.

"Поэтому будьте бдительны! Не ронять подозрительных лиц в квартиру и сразу звоните в полицию", - предостерегают горожан.