изменения маршрутов транспорта, сайтДля повідомлення всіх змін у маршрутах львівського громадського транспорту розроблена спеціальна інтернет-сторінка. Про це повідомляє "Твоє місто"

Посилання на інтернет-сторінку lad.lviv.ua/tmp містяться на інформаційних банерах "Зупинка не діє", які були впроваджені у Львові минулого року. Як зазначає співробітник КП "Інститут просторового розвитку" Олександр Шутюк, нову версію банера вирішили розмістити на кінцевій трамваїв на площі Двірцевій, куди у найближчий час не ходитимуть трамваї через ремонт колій на вул. Чернівецькій. "Львівавтодор" планує замовити ще 10 чохлів такого плану для розміщення на інших недіючих зупинках.

На сторінці  зібрана інформація про всі маршрути громадського транспорту, що змінилися через будівельні роботи. На банері розміщене текстове посилання на сайт, а поруч є куар-код, який веде на ту саму сторінку. Маршрути можна переглядати за видами транспорту або за вулицями, які ремонтуються. Також є англомовна версія.


Для сообщения обо всех изменений в маршрутах львовского общественного транспорта разработана специальная интернет-страница. Об этом сообщает "Твой город"

Ссылка на интернет-страницу lad.lviv.ua/tmp содержится на информационных баннерах "Остановка не работает", которые были внедрены во Львове прошлого года. Как отмечает сотрудник КП "Институт пространственного развития" Александр Шутюк, новую версию баннера решили разместить на конечной трамваев на площади Дворцовой, куда в ближайшее время не будут ходить трамваи из-за ремонта путей на ул. Черновицкой. "Львовавтодор" планирует заказать еще 10 чехлов такого плана для размещения на других неудачах остановках.

На странице собрана информация обо всех маршрутах общественного транспорта, которые изменились из-за строительных работ. На баннере размещена текстовая ссылка на сайт, а рядом есть Куар-код, который ведет на ту же страницу. Маршруты можно просматривать по видам транспорта или по улицам, которые ремонтируются. Также есть англоязычная версия.