полигон, мусор, ТЭЦ-2, СадовойЛьвову запропонували облаштувати тимчасовий полігон для відходів на території ТЕЦ-2. Про це заявив після закінчення міністерської наради міський голова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 червня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням віце-прем’єр-міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, участь у якій взяли керівники профільних міністерств та відомств. На нараді обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами та ту складну ситуацію, в якій зараз перебуває Львів.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, чіткого рішення під час сьогоднішньої наради не прийнято. Щодо системного вивозу, то за словами віце-прем’єр-міністра, "працює меморандум". Водночас Львову запропонували облаштувати тимчасовий полігон для відходів на території ТЕЦ-2. Геннадій Зубко сказав, що найближчим часом, ймовірно протягом двох тижнів, постараються вивести накопичене зараз сміття. Можливо, для цього будуть залучати інші області України, які мають полігони.


Львову предложили обустроить временный полигон для отходов на территории ТЕЦ-2. Об этом заявил по окончании министерского совещания городской голова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 21 июня, в областной государственной администрации состоялось совещание под председательством вице-премьер-министра Украины - министра регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Геннадия Зубко, в которой приняли участие руководители профильных министерств и ведомств. На совещании обсудили вопросы обращения с твердыми бытовыми отходами и ту сложную ситуацию, в которой сейчас находится Львов.

Как отметил мэр Львова Андрей Садовой, четкого решения во время сегодняшнего совещания не принято. Относительно системного вывоза, то, по словам вице-премьера, "работает меморандум". В то же время Львову предложили обустроить временный полигон для отходов на территории ТЭЦ-2. Геннадий Зубко сказал, что в ближайшее время, вероятно в течение двух недель, постараются вывести накопленный сейчас мусора. Возможно, для этого будут привлекать другие области Украины, имеющие полигоны.