недострой, тело, бомжНа вулиці Княгині Ольги в недобудованій будівлі знайшли тіло 42-річного чоловіка.Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 19 травня о 21:00 надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Княгині Ольги,116 в недобудованій будівлі виявлене тіло чоловіка.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила особу померлого – 42-річного безхатченка. Його тіло скероване на судово-медичну експертизу, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Поліція просить усіх, хто володіє інформацію про цю подію, зателефонувати на оперативну лінію "102" або звернутися до найближчого підрозділу поліції.


На улице Княгини Ольги в недостроенном здании нашли тело 42-летнего чоловика. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 19 мая в 21:00 поступило сообщение о том, что во Львове на улице Княгини Ольги, 116 в недостроенном здании обнаружено тело мужчины.

Прибыв на место происшествия, следственно-оперативная группа установила личность умершего - 42-летнего бездомного. Его тело направлено на судебно-медицинскую экспертизу, информирует отдел коммуникации полиции Львовской области.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.121 Уголовного кодекса Украины (тяжкие телесные повреждения). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до десяти лет.

Полиция просит всех, кто владеет информацию об этом событии, позвонить на оперативную линию "102" или обратиться в ближайшее подразделение полиции.