взятка, полицейский, россиянин, сутенерУ Львові судитимуть уродженця Росії, який намагався підкупити поліцейського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 скеровано до Шевченківського районного суду обвинувальний акт стосовно 35-річного уродженця Російської Федерації, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Про спробу підкупу правоохоронців повідомив 35-річний підполковник поліції. Саме до нього звернувся зловмисник, щоб вирішити питання про закриття кримінального провадження за ч.3 ст.303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За таку "послугу" правопорушник обіцяв перереєструвати на службовця свій транспортний засіб марки Mitsubishi Lancer X орієнтовною вартістю 300 тисяч гривень.

Чоловіка затримали цьогоріч 18 квітня та повідомили про підозру. Крім цього, на етапі досудового розслідування, суд застосовував до нього запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту. На даний час судовий розгляд триває. У разі доведення вини, чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі та конфіскація майна.


Во Львове будут судить уроженца России, который пытался подкупить полицейского. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 направлено в Шевченковский районный суд обвинительный акт в отношении 35-летнего уроженца Российской Федерации, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.369 УК Украины (предложение, обещание или предоставление неправомерной выгоды должностному лицу) .

О попытке подкупа правоохранителей сообщил 35-летний подполковник полиции. Именно к нему обратился злоумышленник, чтобы решить вопрос о закрытии уголовного производства по ч.3 ст.303 УК Украины (сутенерство или вовлечение лица в занятие проституцией). За такую ​​"услугу" правонарушитель обещал перерегистрировать на служащего свое транспортное средство марки Mitsubishi Lancer X ориентировочной стоимостью 300 000 гривен.

Мужчину задержали в этом году 18 апреля и сообщили о подозрении. Кроме этого, на этапе досудебного расследования, суд применял к нему меру пресечения в виде круглосуточного ареста. В настоящее время судебное разбирательство продолжается. В случае доказательства вины, мужчине грозит от 4 до 8 лет лишения свободы и конфискация имущества.