фонтан, площадьУ центральній частині міста знову запрацювали фонтани. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у центральній частині міста ввімкнено 5 фонтанів, зокрема 4 фонтани на площі Ринок та 1 — на площі Марійській. Як повідомив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, до квітня також увімкнуть сухий фонтан на площі Митній.

"Ми уже увімкнули 4 фонтани на площі Ринок і фонтан на площі Марійській. До середини квітня увімкнемо фонтан "Водолій". Роботи з очищення вже проведено", — розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.


В центральной части города снова заработали фонтаны. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На сегодня в центральной части города включены 5 фонтанов, в том числе 4 фонтаны на площади Рынок и 1 - на площади Марийской. Как сообщил председатель Лычаковской районной администрации Иван Лозинский, до апреля также включат сухой фонтан на площади Мытной.

"Мы уже включили 4 фонтаны на площади Рынок и фонтан на площади Марийской. К середине апреля включим фонтан "Водолей". Работы по очистке уже проведены", - рассказал Андрей Зозуля, председатель Галицкой РА.