автовокзал, "Дворцовый", билеты, кассыЗ 25 березня закриють Автовокзал "Двірцевий", тож квитки на автобуси можна буде придбати на двох локаціях. Про це попереджає прес-служба Львівської міської ради.

Триває реконструкція пл. Двірцевої. З 22 березня розпочинається ІІ етап реконструкції площі, під час якого буде закрито автостанцію. Відповідно, з 25 березня змінять місце відправлення усі автобусні маршрути — міжнародні і приміські, які відправлялися в Автовокзалу "Двірцевий". Для зручності пасажирів автостанція забезпечить продаж квитків на маршрути на двох локаціях: облаштує касу на парковці біля Залізничного вокзалу, а також придбати квитки можна буде у працівників автостанції на Приміському вокзалі.

"У зв'язку із реконструкцією площі Двірцевої, змушені перенести платформи відправлення автобусів. Із 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправлятимуться із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там же ж буде облаштовано касу для придбання квитків. Міжобласні автобуси та рейси до Дрогобича та Шкло відправлятимуться та зупинятимуться на Приміському вокзалі. Також на цій локацій можна буде придбати квитки на проїзд безпосередньо у наших працівників. Вони будуть одягнуті в жовті жилети з написом на плечах "Автовокзал "Двірцевий". У них будуть касові апарати, тому зможуть видрукувати необхідний квиток", — розповів Богдан Коваль, прес-секретар Автовокзалу "Двірцевий".

За його словами, на міжнародні маршрути також можна буде придбати квитки он-лайн: на сайті ewe.ua. Це буде зручніше для пасажирів і розвантажить каси.

"Вся актуальна інформація про розклад руху автобусів, стан ремонту площі та діяльність автостанції буде на фейсбук-сторінці Автовокзал "Двірцевий" та East West Eurolines. Туди можна буде надсилати побажання, відгуки і скарги. Таким чином ми намагаємося підняти якість обслуговування і налагоджуємо комунікацію із нашими пасажирами", — додав Богдан Коваль.


С 25 марта закроют Автовокзал "Дворцовый", поэтому билеты на автобусы можно будет приобрести на двух локациях. Об этом предупреждает пресс-служба Львовского городского совета.

Продолжается реконструкция ул. Дворцовой. С 22 марта начинается II этап реконструкции площади, во время которой будет закрыта автостанция. Соответственно, с 25 марта сменят место отправления все автобусные маршруты - международные и пригородные, которые отправлялись в Автовокзала "Дворцовый". Для удобства пассажиров автостанция обеспечит продажу билетов на маршруты на двух локациях: обустроит кассу на парковке возле железнодорожного вокзала, а также приобрести билеты можно будет у работников автостанции на Пригородном вокзале.

"В связи с реконструкцией площади Дворцовой, вынуждены перенести платформы отправления автобусов. С 25 марта автобусы международного сообщения и рейсы в Трускавец, Моршин и Сходница будут отправляться с парковки у железнодорожного вокзала, рядом с остановками городского общественного транспорта. Там же будет оборудована касса для приобретения билетов. Межобластные автобусы и рейсы в Дрогобыч и Шкло будут отправляться и останавливаться на Пригородном вокзале. Также на этой локаций можно будет приобрести билеты на проезд непосредственно у наших работников. Они будут одеты в желтые жилеты с надписью на плечах "Автовокзал" Дворцовый ". У них будут кассовые аппараты, поэтому смогут напечатать необходимый билет", - рассказал Богдан Коваль, пресс-секретарь Автовокзала "Дворцовый".

По его словам, на международные маршруты можно будет приобрести билеты он-лайн: на сайте ewe.ua. Это будет удобнее для пассажиров и разгрузит кассы.

"Вся актуальная информация о расписании движения автобусов, состоянии ремонта площади и деятельности автостанции будет на фейсбук-странице Автовокзал "Дворцовый" и East West Eurolines. Туда можно будет отправлять пожелания, отзывы и жалобы. Таким образом мы пытаемся поднять качество обслуживания и налаживаем коммуникацию с нашими пассажирами", - добавил Богдан Коваль.