Андрей Садовый, мэрМіський голова Львова Андрій Садовий заявив, що прийняв рішення більше не балотуватися у мери міста. Про це він заявив в ефірі телеканалу ZIK, інформує "Українська правда". 

На питання, чи буде він претендувати на крісло мера Львова на наступних виборах, Садовий відповів:

"Ні, ні. Знаєте, закінчується моя каденція, це вже третя каденція - 13 років міським головою. Я б дуже хотів, щоб після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, більш успішні, і я їх максимально буду підтримувати. Моя сьогодні задача - це працювати на рівні держави, тому що тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву, тому що на сьогоднішній день до 80% міст знаходяться під впливом криміналітету. І я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів. Цього я їм не дам", - зазначив він.


Городской голова Львова Андрей Садовый заявил, что принял решение больше не баллотироваться в мэры города. Об этом он заявил в эфире телеканала ZIK, информирует "Украинская правда". 

На вопрос, будет ли он претендовать на кресло мэра Львова на следующих выборах, Садовый ответил:

"Нет, нет. Знаете, заканчивается моя каденция, это уже третья каденция - 13 лет городским головой. Я бы очень хотел, чтобы меня приходили молодые, мудрее, талантливые, более успешнее, и я их очень буду поддерживать. Моя сегодня задача - это работать на уровне государства, потому что только так я могу помочь и Львову, и Одессе, и Харькову, и Николаеву, так как на сегодняшний день в 80% городов находятся под влиянием криминалитета. И я вижу, как криминалитет хочет залезть во Львов. Этого я им не дам ", - отметил он.