дорога, ремонтНа автомобільній дорозі у м. Пустомити відновили ремонтні роботи. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області. 

Робітники вже приступили до робіт з ремонту автомобільної дороги територіального значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у м. Пустомити. В рамках капітального ремонту виконуються роботи з влаштування тротуарів та велодоріжок.

Нагадаємо, що ремонт автомобільної дороги Т-14-16 розпочато у 2016 році. 2018 року дорожники розпочали капітальний ремонт зазначеної дороги в межах м. Пустомити. На сьогодні, в рамках ремонту виконані роботи з влаштування колодязів для водовідведення, нижнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім підсиленням основи. На окремих ділянках дороги влаштовано верхній шар асфальтобетону, пішохідні та велодоріжки, зупинки громадського транспорту та автопавільйони, нанесено горизонтальну дорожню розмітку та влаштовані дорожні знаки.

Довідка SQ. Автомобільна дорога державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі з’єднує три адміністративно-територіальні райони Пустомитівський, Миколаївський і Дрогобицький та веде до Меденецьких джерел. Крім цього, у смт. Меденичі знаходиться найбільший зоопарк Львівщини, куди з легкістю можна буде доїхати відремонтованою автомобільною трасою.

02721e9e6584ef9f576e3c1bfc797c20.md.jpg d1d13636bf767ceb561a74dd4ad06df5.md.jpg 1688ced502e3cfdd0fbddafc1e6b6ae8.md.jpg


На автомобильной дороге в г. Пустомыты возобновили ремонтные работы. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог в Львовской области. http://new.lv.ukravtodor.gov.ua/press/news/vidnovlenni_remontni_roboty_na_avtomobilnii_dorozi_u_m_pustomyty.html

Рабочие уже приступили к работам по ремонту автомобильной дороги территориального значения Т-14-16 Львов - Пустомыты - Меденичи в г. Пустомыты. В рамках капитального ремонта выполняются работы по устройству тротуаров и велодорожек.

Напомним, что ремонт автомобильной дороги Т-14-16 начат в 2016 году. В 2018-м дорожники начали капитальный ремонт указанной дороги в пределах г. Пустомыты. На сегодня, в рамках ремонта выполнены работы по устройству колодцев для водоотведения, нижнего слоя асфальтобетонного дорожного покрытия с предыдущим усилением основания. На отдельных участках дороги устроен верхний слой асфальтобетона, пешеходные и велодорожки, остановки общественного транспорта и автопавильоны, нанесена горизонтальная дорожная разметка и устроены дорожные знаки.

Справка SQ. Автомобильная дорога государственного значения Т-14-16 Львов - Пустомыты - Меденичи соединяет три административно-территориальные районы: Пустомытовский, Николаевский и Дрогобычский и ведет к Меденецким источникам. Кроме этого, в пгт. Меденичи находится самый большой зоопарк Львовщины, куда с легкостью можно будет доехать по отремонтированной автомобильной трассе.