снегоуборочная техникаЛьвівська влада закликає мешканців регіону зважати на ожеледицю та не заважати роботі снігоприбиральної техніки. 

"У зв’язку із погіршенням погодних умов учасників дорожнього руху закликають до уважності та обережності. Водіям варто бути обачними при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки", - відзначали у прес-службі облдержадімністрації.

Крім того, за можливості варто утриматися від поїздок на дальні відстані, а тим, хто виїхав, бути вкрай обережними.


Львовская власть призывает жителей региона не забывать о гололедице и не мешать работе снегоуборочной техники.

"В связи с ухудшением погодных условий участников дорожного движения призывают к внимательности и осторожности. Водителям стоит быть осмотрительными при проезде мостов и эстакад, отказаться от рискованных маневрирования, ни в коем случае превышать скорость, соблюдать безопасную дистанцию ​​и правила парковки, чтобы не мешать работе снегоуборочной техники ", - отмечали в пресс-службе.

Кроме того, по возможности следует воздержаться от поездок на дальние расстояния, а тем, кто уехал, быть крайне осторожными.