дорогиОбласна влада закликає львів'ян повідомляти про факти неякісно зробленого дорожнього покриття. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Львівської облдержадмністрації Олег Синютка. За його словами, звертатися в таких випадках можна на гарячу лінію 112 або до Департаменту дорожнього господарства, транспорту і зв'язку (тел.2999-141, transport@loda.gov.ua).

Синютка наголосив, що навесні буде перевірено 600 кілометрів доріг, які поклали в 2017-м. "Якщо виявимо неякісне покриття - підрядник переробить це за свій рахунок", - заявив губернатор.


Областная власть призывает львовян сообщать о фактах некачественно сделанного дорожного покрытия. Об этом на своей странице в Facebook написал председатель Львовской облгосадмнистрации Олег Синютка. По его словам, обращаться в таких случаях можно на горячую линию 112 или в Департамент дорожного хозяйства, транспорта и связи (тел.2999-141, transport@loda.gov.ua).

Синютка подчеркнул, что весной будет проверено 600 километров дорог, которые положили в 2017-м. "Если обнаружим некачественное покрытие - подрядчик переделает это за свой счет", - заявил губернатор.