розыск, пареньПоліцейські встановлюють місцезнаходження зниклого 15-річного жителя Жовківщини. Прохання до усіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування неповнолітнього, терміново телефонувати на оперативну лінію 102.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, сьогодні, 21 січня, близько дев’ятої ранку за допомогою у поліцію звернулася 47-річна мешканка Жовківського району. Жінка повідомила, що її 15-річний син три дні тому вийшов з дому, і його місцезнаходження досі невідоме.

Прикмети: зріст 170 см, русявий, худорлявий.

Був одягнений: чорна куртка, чорна шапка, чорне взуття, джинси світлого кольору.

Прохання до усіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування неповнолітнього, терміново зателефонувати на оперативну лінію 102.


Полицейские устанавливают местонахождение пропавшего 15-летнего жителя Жовкивщины. Просьба ко всем, кому известна какая-либо информация о местонахождении несовершеннолетнего, срочно звонить на оперативную линию 102.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, сегодня, 21 января, около девяти утра за помощью в полицию обратилась 47-летняя жительница Жолковского района. Женщина сообщила, что ее 15-летний сын три дня назад вышел из дома, и его местонахождение до сих пор неизвестно.

Приметы: рост 170 см, русый, худощавый.

Был одет: черная куртка, черная шапка, черная обувь, джинсы светлого цвета.

Просьба ко всем, кому известна какая-либо информация о местонахождении несовершеннолетнего, срочно позвонить на оперативную линию 102.