лидер ОУН, Емельян Коваль, похороныГромадського діяча, одного з лідерів ОУН (б) Омеляна Коваля поховають у Львові на Личакові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 19 січня, помер громадський діяч, один з лідерів ОУН (б), в’язень нацистського табору Аушвіц Омелян Коваль. Останні роки він мешкав у Львові. Громада міста Львова висловлює співчуття рідним та близьким. Поховають Омеляна Коваля у середу, 23 січня, на Личаківському кладовищі.

Завтра, 22 січня, в Соборі св. Юра о 20.00 відбудеться парастас за покійним. Домовина з тілом перебуватиме в Соборі до середи. В середу, 23 січня, о 12.00 в Соборі св. Юра відбудеться Чин прощання та поховання. Опісля похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище.

Поховають Омеляна Коваля на Личаківському кладовищі орієнтовно о 13.30 год в родинному гробівці на полі почесних поховань № 67.

Нагадаємо, Омеляну Ковалю в лютому мало б виповнитись 99 років.


Общественного деятеля, одного из лидеров ОУН (б) Емельяна Коваля похоронят во Львове на Лычакове. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В субботу, 19 января, умер общественный деятель, один из лидеров ОУН (б), узник нацистского лагеря Аушвиц Емельян Коваль. Последние годы он жил во Львове. Община Львова выражает соболезнования родным и близким. Похоронят Емельяна Коваля в среду, 23 января, на Лычаковском кладбище.

Завтра, 22 января, в Соборе св. Юра в 20.00 состоится парастас по усопшему. Гроб с телом будет находиться в Соборе до среды. В среду, 23 января, в 12.00 в Соборе св. Юра состоится Чин прощания и захоронения. После похоронная процессия отправится на Лычаковское кладбище.

Похоронят Емельяна Коваля на Лычаковском кладбище ориентировочно в 13.30 в семейном склепе на поле почетных захоронений № 67.

Напомним, Емельяну Ковалю в феврале исполнилось 99 лет.