дорога, ремонт, Евро-2012, Олег СинюткаНа Львівщині на дорогах, які робили до Євро-2012, з'явилися вибоїни. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка. 

"На дорогах, які прокладали до Євро-2012, з'явились вибоїни. Дається в знаки те, що 7 років тому простелили тільки нижній шар асфальту. Доручив профільному заступнику об'їхати траси Львів-Краківець та Львів-Шегині, аби комплексно зрозуміти ситуацію та усунути ямковість. Традиційно на весні ми обстежимо кожен кілометр раніше відремонтованих доріг, на які підрядник давав гарантію. Водночас, закликаю водіїв скеровувати звернення на гарячу лінію 112, щоб дорожники розпочинали безкоштовну підсипку", - йдеться у допису.


На Львовщине на дорогах, которые делали к Евро-2012, появились выбоины. Об этом на своей странице в Facebook сообщил председатель Львовской ОГА Олег Синютка. 

"На дорогах, которые прокладывали к Евро-2012, появились выбоины. Дает о себе знать то, что 7 лет назад постелили только нижний слой асфальта. Поручил профильному заместителю объехать трассы Львов-Краковец и Львов-Шегини, чтобы комплексно понять ситуацию и устранить ямы. Традиционно весной мы обследуем каждый километр ранее отремонтированных дорог, на которые подрядчик давал гарантию. В то же время, призываю водителей направлять обращения на горячую линию 112, чтобы дорожники начинали бесплатную подсыпку", - говорится в сообщения.