гора, Парашка, туристыУ Сколівському районі Львівської області рятувальники відшукали двох загублених туристів, один з них загинув. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

19 січня о 23:37 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Коростів Сколівського району на горі Парашка, заблукали двоє туристів.

О 03:10 рятувальники знайшли загублених у підніжжя гори Парашка. Один з туристів (чоловік 1987 року народження) загинув. Другий (1996 року народження) з обмороженням двох стоп доставлений у Сколівську центральну районну лікарню.

До пошукових робіт залучили 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


В Сколевском районе Львовской области спасатели нашли двух потерянных туристов, один из них погиб. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

19 января в 23:37 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что вблизи с. Коростив Сколевского района на горе Парашка, заблудились двое туристов.

В 3:10 спасатели нашли потерявшихся у подножия горы Парашка. Один из туристов (мужчина 1987 года рождения) погиб. Второй (1996 года рождения) с обморожением двух стоп доставлен в Сколевскую центральную районную больницу.

К поисковым работам привлекли 10 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.