рейс Львов - МиланСьогодні, о 15:50 у Львові відбудеться відкриття авіарейсу Мілан - Львів – Мілан. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Відкриття авіарейсу Мілан – Львів – Мілан відбудеться о 15:50. Як зазначила, директор ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська, новий рейс зі сполученням Мілан (Бергамо) – Львів – Мілан (Бергамо) дуже зручний для вікенду в Мілан, адже відліт зі Львова буде у п’ятницю о 17.00 і відліт з Мілану (Бергамо) у Львів буде у неділю о 17.00.


Сегодня, в 15:50 во Львове состоится открытие авиарейса Милан - Львов - Милан. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Открытие авиарейса Милан - Львов - Милан состоится в 15:50. Как отметила директор ГП "Международный аэропорт" Львов "имени Даниила Галицкого Татьяна Романовская, новый рейс сообщением Милан (Бергамо) - Львов - Милан (Бергамо) очень удобен для уикенда в Милан, ведь вылет из Львова будет в пятницу в 17.00 и вылет из Милана (Бергамо) во Львов будет в воскресенье в 17.00.