въехал в магазин, ГородокУ Городку Chevrolet вночі в'їхав у продуктовий магазин. Внаслідок події травмований пасажира автомобіля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 жовтня близько четвертої ночі по вулиці Шевченка у Городку. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Chevrolet, 21-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та в’їхав у продуктовий магазин. Внаслідок події 21-річний пасажир автомобіля з переломом плеча був госпіталізований у травматологічне відділення місцевої лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення  правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводяться слідчі дії.


В Городке Chevrolet ночью въехал в продуктовый магазин. В результате происшествия травмирован пассажир автомобиля. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 19 октября около четырех часов ночи по улице Шевченко в Городке. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Chevrolet, 21-летний местный житель, не справился с управлением и въехал в продуктовый магазин. В результате происшествия 21-летний пассажир автомобиля с переломом плеча был госпитализирован в травматологическое отделение местной больницы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи,- до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового. Проводятся следственные действия.