Трускавец, шлагбаумВ’їзд транспорту у пішохідний центр Трускавця перекриють шлагбауми. Про це повідомляє "Дрогобиччина – наш край". 

Комунальне підприємство "Трускавецьтепло" завершує монтаж шлагбаумів на вул. Т. Шевченка та С. Бандери, які від сьогодні обмежать заїзд транспорту у пішохідну зону міста-курорту. Такі заходи міська влада ініціювала у відповідь на численні скарги трускавчан та відпочивальників, яких обурював той факт, що пішохідні вулиці Шевченка та майдан Кобзаря перетворилися на паркінг та проїзджу частину для недобросовісних водіїв.

Як повідомив на апаратній нараді у трускавецькій мерії заступник директора КП "Трускавецьтепло" Тарас Уєчко, разом зі шлагбаумами будуть встановлені й відеокамери для фіксації номерів автомобілів трускавчан, що проживають на цих вулицях та підприємців, які здійснюють тут свою діяльність. Вони матимуть безперешкодний пропуск до своїх об’єктів. Потрібно лише, аби вони зголосилися для внесення даних в електронну систему. Пожежники, правоохоронці, служба швидкої медичної допомоги, комунальні служби також у випадку надзвичайних ситуацій проїжджатимуть без перешкод пішохідним центром Трускавця.


Въезд транспорта в пешеходный центр Трускавца перекроют шлагбаумы. Об этом сообщает "Дрогобиччина - наш край". 

Коммунальное предприятие "Трускавецьтепло" завершает монтаж шлагбаумов на ул. Т. Шевченко и Бандеры, которые с сегодняшнего дня ограничат въезд транспорта в пешеходную зону города-курорта. Такие меры городские власти инициировала в ответ на многочисленные жалобы трускавчан и отдыхающих, которых возмущал тот факт, что пешеходные улицы Шевченко и площадь Кобзаря превратились в паркинг и проезжую часть для недобросовестных водителей.

Как сообщил на аппаратном совещании в трускавецкой мэрии заместитель директора КП "Трускавецьтепло" Тарас Уечко, вместе со шлагбаумами будут установлены и видеокамеры для фиксации номеров автомобилей трускавчан, проживающих на этих улицах и предпринимателей, осуществляющих здесь свою деятельность. Они будут иметь беспрепятственный пропуск к своим объектам. Нужно только, чтобы они согласились для внесения данных в электронную систему. Пожарные, правоохранители, служба скорой медицинской помощи, коммунальные службы также в случае чрезвычайных ситуаций будут проезжать беспрепятственно пешеходным центром Трускавца.