Експорт товарів у країни Європейського Союзу становив 636 млн дол, або 76% від загального експорту області, та збільшився порівняно з аналогічним періодом минулого року на 20,4%. Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області, інформує прес-служба Жовківської райдержадміністрації.

У січні–липні цього року експорт товарів підприємствами Львівської області становив 831 млн дол. США. Порівняно з січнем–липнем минулого року експорт зріс на 19,9%, або на 138 млн дол.

Найбільші обсяги експортованої продукції припали на Польщу (27,3% від загальнообласного експорту), Німеччину (12,5%), Чехію (6,9%) та Данію (6,7%).

Експорт товарів у країни Європейського Союзу становив 636 млн дол, або 76% від загального експорту області, та збільшився порівняно з аналогічним періодом минулого року на 20,4%.

Серед товарів, які Львівщина експортувала, переважали електротехнічне обладнання та їх частини (26,1% від обсягу експорту області), меблі (12,4%), деревина і вироби з неї (10,1%), жири та олії (6,9%) та зернові культури (5,1%).

 

Евросоюз

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ІА "Status Quo" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.


Экспорт товаров в страны Европейского Союза составил 636 млн долл, или 76% от общего экспорта области, и увеличился по сравнению с аналогичным периодом прошлого года на 20,4%. Об этом сообщает Главное управление статистики во Львовской области, информирует пресс-служба Жовковской райгосадминистрации. 

В январе-июле этого года экспорт товаров предприятиями Львовской области составил 831 млн долл. США. По сравнению с январем-июлем прошлого года экспорт вырос на 19,9%, или на 138 млн долл.

Наибольшие объемы экспортируемой продукции пришлись на Польшу (27,3% от общеобластного экспорта), Германию (12,5%), Чехию (6,9%) и Дании (6,7%).

Экспорт товаров в страны Европейского Союза составил 636 млн долл, или 76% от общего экспорта области, и увеличился по сравнению с аналогичным периодом прошлого года на 20,4%.

Среди товаров, Львовщина экспортировала, преобладали электротехническое оборудование и их части (26,1% от объема экспорта области), мебель (12,4%), древесина и изделия из нее (10,1%), жиры и масла (6, 9%) и зерновые культуры (5,1%).

 

Евросоюз

Эта публикация была подготовлена в рамках проекта "Продвижение реформ в регионы" при содействии Европейского Союза. (http://ec.europa.eu/europeaid). Содержание этой публикации является исключительной ответственностью ИА "Status Quo" и никоим образом не отражает точку зрения Европейского Союза.