таксист, нападение, разбойНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисників, причетних до скоєння розбійного нападу на таксиста. Четверо мешканців Пустомитівського району, погрожуючи ножем, заволоділи автомобілем та грошима. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 20 серпня, о 3.20 до поліції звернувся 31-річний житель Яворівського району. Чоловік повідомив, що при в’їзді у село Суховоля четверо невідомих, погрожуючи ножем, заволоділи його автомобілем Volkswagen Bora та грошовими коштами в сумі 1200 гривень.

Відразу було введено оперативний план "Перехоплення". Орієнтування на автомобіль було розіслано усім підрозділам поліції Львівщини, а також повідомлено громадськість.

Близько 7.30 викрадений автомобіль був виявлений у селі Зимна Вода на Пустомитівщині. Водій на вимогу працівників патрульної поліції не зупинився та намагався втекти. Правоохоронці наздогнали транспортний засіб та затримали двох зловмисників, котрі перебували в автомобілі.


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленников, причастных к совершению разбойного нападения на таксиста. Четверо жителей Пустомытовского района, угрожая ножом, завладели автомобилем и деньгами. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 20 августа, в 3.20 в полицию обратился 31-летний житель Яворовского района. Мужчина сообщил, что при въезде в село Суховоля четверо неизвестных, угрожая ножом, завладели его автомобилем Volkswagen Bora и 1200 гривен.

Сразу был введен оперативный план "Перехват". Ориентировка на автомобиль была разослана всем подразделениям полиции Львовщины, а также извещена общественность.

Около 7.30 угнанный автомобиль был обнаружен в селе Зимняя Вода на Пустомитовщине. Водитель по требованию сотрудников патрульной полиции не остановился и пытался скрыться. Правоохранители догнали транспортное средство и задержали двух злоумышленников, которые находились в автомобиле.