летние площадки, демонтажНа площі Підкови та на вулиці Руська у Львові демонтували відкриті літні майданчики, встановлені без відповідних дозвільних документів. Про це повідомляє КП "Адміністративно-технічне управління".

19 липня, на пл. Підкови,3 та на вул. Руська,4/14, працівниками КП "Адміністративно-технічне управління" демонтовано відкриті літні майданчики, встановлені без відповідних дозвільних документів.

Нагадаємо, що демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано.

У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога узаконити розміщення майданчика або термін дії паспорта на його розміщення, чи добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює ніяких кроків щодо узаконення чи демонтажу своїх конструкцій, то їх демонтовують примусово.

Власники можуть повернути свої конструкції, оплативши витрати на демонтаж, перевезення, розвантаження та зберігання.


На площади Подковы и на улице Русская во Львове демонтировали открытые летние площадки, установленные без соответствующих разрешительных документов. Об этом сообщает КП "Административно-техническое управление".

19 июля, на пл. Подковы, 3 и на ул. Русская, 4/14, работниками КП "Административно-техническое управление" демонтированы открытые летние площадки, установленные без соответствующих разрешительных документов.

Напомним, что демонтажу подлежат самовольно установленные открытые летние площадки, площадки, срок действия паспортов на размещение или срок действия договоров на аренду конструктивных элементов благоустройства которых истек, а также те, паспорт на установку которых отменен.

В случае выявления такой площадки владельцу направляется требование узаконить размещение площадки или срок действия паспорта на его размещение, или добровольно его демонтировать. Если предприниматель не осуществляет никаких шагов узаконивания или демонтажа своих конструкций, то их демонтируют принудительно.

Владельцы могут вернуть свои конструкции, оплатив расходы на демонтаж, перевозку, разгрузку и хранение.