вода, хлор, Сергей БабакПостачальники гарантують, що виконають свої зобов’язання щодо поставки рідкого хлору ЛМКП "Львівводоканал“, відповідно до укладених договорів, до кінця року. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунальногогосподарства Сергій Бабак, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, ЛМКП "Львівводоканал" забезпечене реагентами для очистки води (гіпохлоридом натрію та рідким хлором). Договори з постачальниками реагентів були укладені після проведених тендерів, на конкурсній основі. Постачальники гарантують, що виконають свої зобов’язання щодо постачання рідкого хлору до кінця року.

"У Львові вода очищається двома методами: перший — це із застосуванням гіпохлориду натрію (сіль) — 42% води. При цьому методі використовується сучасне німецьке обладнання. Другий метод, яким очищається 58% води, — це із застосуванням рідкого хлору. Тому для міста Львова не критична ситуація через проблеми в роботі "Дніпроазоту", адже у нас фактично половина води очищається сіллю, а половина хлором. Натомість у більшості міст України для очистки води використовують лише рідкий хлор. Для придбання солі і хлору були проведені тендери. З переможцями тендерів підписані договори для постачання необхідних реагентів до кінця року. Постачальники гарантують, що навіть у цій ситуації вони виконають свої зобов’язанні щодо постачання рідкого хлору", — розповів Сергій Бабак.


Поставщики гарантируют, что выполнят свои обязательства по поставке жидкого хлора ЛГКП "Львовводоканал" в соответствии с заключенными договорами до конца года. Об этом сообщил заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак, информирует пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщил заместитель городского голова Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак, ЛГКП "Львовводоканал" обеспечено реагентами для очистки воды (гипохлоритом натрия и жидким хлором). Договоры с поставщиками реагентов были заключены после проведенных тендеров, на конкурсной основе. Поставщики гарантируют, что выполнят свои обязательства по поставкам жидкого хлора до конца года.

"Во Львове вода очищается двумя методами: первый - это с применением гипохлорита натрия (соль) - 42% воды. При этом методе используется современное немецкое оборудование. Второй метод, которым очищается 58% воды, - это с применением жидкого хлора. Поэтому для города Львова не критическая ситуация из-за проблем в работе "Днепроазота", ведь у нас фактически половина воды очищается солью, а половина хлором. Зато в большинстве городов Украины для очистки воды используют только жидкий хлор. Для приобретения соли и хлора были проведены тендеры. С победителями тендеров подписаны договоры для поставки необходимых реагентов до конца года. Поставщики гарантируют, что даже в этой ситуации они выполнят свои обязательства по поставкам жидкого хлора", - рассказал Сергей Бабак.