вор, кража, квартираУ Львові чоловік затримав зловмисника, який намагався проникнути у його помешкання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 19 липня за допомогою звернулась 23-річна львів’янка. Жінка повідомила про невідомого, котрий намагався проникнути у її квартиру. Коли зловмисник відчинив перші з двох вхідних дверей, його затримав чоловік заявниці.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 18-річний львів’янин, котрий раніше вже притягався до відповідальності за крадіжки. У нього вилучено в’язку ключів, які він використовував для проникнення у житло. Також поліцейські встановили, що зловмисник причетний до крадіжки, скоєної того ж дня у тому ж будинку - з помешкання 30-річної львів’янки було викрадено ноутбук, вартістю близько восьми тисяч гривень.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове мужчина задержал злоумышленника, который пытался проникнуть в его дом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 19 июля по помощью обратилась 23-летняя львовянка. Женщина сообщила о неизвестном, который пытался проникнуть в ее квартиру. Когда злоумышленник открыл первую из двух входных дверей, его задержал муж заявительницы.

Личность задержанного установлена ​​- им оказался 18-летний львовянин, который ранее уже привлекался к ответственности за кражи. У него изъята связка ключей, которые он использовал для проникновения в жилье. Также полицейские установили, что злоумышленник причастен к краже, совершенной в тот же день в том же доме - из квартиры 30-летней львовянки был похищен ноутбук, стоимостью около восьми тысяч гривен.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до шести лет. Проводится досудебное расследование.