электропоезд, пареньНа Львівщині правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка. Внаслідок наїзду електропоїзда від отриманих травм 21-річний мешканець Миколаївського району помер на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 20 березня о 8.02 до поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції "Миколаїв-Дністровський", розташованої у Миколаївському районі, про те, що неподалік станції потяг збив людину.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, внаслідок наїзду електропоїзда сполученням "Львів-Трускавець" був смертельно травмований 21-річний мешканець Миколаївського району. Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине правоохранители устанавливают обстоятельства гибели мужчины. В результате наезда электропоезда от полученных травм 21-летний житель Николаевского района скончался на месте происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 20 марта в 8.02 в полицию поступило сообщение от дежурного по железнодорожной станции "Николаев-Днестровский", расположенной в Николаевском районе, о том, что возле станции поезд сбил человека.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, в результате наезда электропоезда сообщением "Львов-Трускавец" был смертельно травмирован 21-летний житель Николаевского района. Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.