склад, Золочев, пенсионерВ Ходорові пенсіонер проник у приміщення, де зберігалася столярна фурнітура, і викрав товар на загальну суму в понад 3 000 гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Львівській області.

В Жидачівський відділ поліції звернувся 42-річний житель району. Він повідомив, що невідома особа, зламавши вхідні двері, проникла до його складського приміщення, яке знаходиться в місті Ходорів. Зловмисник викрав віконні та дверні ручки, завіси та інші вироби, заподіявши збитки на суму більш ніж 3000 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 63-річний мешканець одного із сіл району.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Пенсіонеру загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


В Ходорове пенсионер проник в помещение, где хранилась столярная фурнитура, и похитил товар на сумму более 3000 гривен. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Жидачевский отдел полиции обратился 42-летний житель района. Он сообщил, что неизвестный, взломав входную дверь, проник в его складское помещение, которое находится в городе Ходоров. Злоумышленник похитил оконные и дверные ручки, петли и другие изделия, причинив ущерб на сумму более 3000 гривен.

Правоохранители установили, что к совершению преступления причастен 63-летний житель одного из сел района.

По факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Пенсионеру грозит лишение свободы на срок от трех до шести лет.