станция, Брюховичи, поездПоблизу станції смт Брюховичі вантажний поїзд травмував чоловіка, який сидів на рейках колії. Чоловік відбувся саднами. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

18 січня, близько 15:45, на 11 км. перегону "Дубляни – Рясне-2", поблизу смт Брюховичі, вантажний поїзд №2845 у складі 47 вагонів, під час екстреного гальмування, травмував чоловіка, який сидів на рейках колії.

Травмований з діагнозом забійні садни лобної частини голови був госпіталізований у ЛШМД, яку самовільно залишив. Затримок у русі поїздів не було.

Обставини події та особа травмованого встановлюється.


Вблизи станции пгт Брюховичи грузовой поезд травмировал мужчину, который сидел на рельсах пути. Мужчина отделался ссадинами. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

18 января, около 15:45, на 11 км. перегона "Дубляны - Рясное-2", вблизи пгт Брюховичи, грузовой поезд №2845 в составе 47 вагонов, во время экстренного торможения, травмировал мужчину, который сидел на рельсах пути.

Травмированный с диагнозом убойные ссадины лобной части головы был госпитализирован в БСМП, которую самовольно оставил. Задержек в движении поездов не было.

Обстоятельства происшествия и личность травмированного устанавливается.