автобус, проезд, стоимость, Андрей СадовыйМіський голова Львова прокоментував вартість проїзду у маршрутках. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий озвучив позицію мерії Львова щодо тарифів на проїзд в автобусному транспорті: місто не підтримує підняття тарифу, оскільки зараз це недопустимо і фінансово мешканці не готові оплачувати більше.

"На сьогодні вартість проїзду — 5 грн. Жодних інших рішень щодо зміни тарифу Львівська міська рада не приймала".

Андрій Садовий

За його словами, міська влада Львова погодиться на обговорення збільшення вартості проїзди лише після того, як перевізники почнуть безкоштовно возити пенсіонерів.


Городской голова Львова прокомментировал стоимость проезда в маршрутках. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Городской голова Львова Андрей Садовый озвучил позицию мэрии Львова по поводу тарифов на проезд в автобусном транспорте: город не поддерживает повышение тарифа, поскольку сейчас это недопустимо и финансово жители не готовы оплачивать больше.

"На сегодня стоимость проезда - 5 грн. Никаких других решений по изменению тарифа Львовский городской совет не принимал".

Андрей Садовый

По его словам, городские власти Львова согласится на обсуждение увеличения стоимости проезды только после того, как перевозчики начнут бесплатно возить пенсионеров.