младенец, смерть, кладбищеНа Львівщині поліцейські встановлюють обставини смерті немовляти. Тіло новонародженої дівчинки без ознак життя виявили на сільському кладовищі у Жовківському районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жовківське відділення поліції сьогодні, 19 жовтня, надійшло повідомлення про те, що на кладовищі, розташованому в одному з сіл району, місцеві мешканці виявили тіло новонародженої дитини без ознак життя.

На місці події працює слідчо-оперативна група та кінолог. Встановлюються обставини та час смерті дівчинки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине полицейские устанавливают обстоятельства смерти младенца. Тело новорожденной девочки без признаков жизни обнаружили на сельском кладбище в Жолковском районе. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жолковское отделения полиции сегодня, 19 октября, поступило сообщение о том, что на кладбище, расположенном в одном из сел района, местные жители обнаружили тело новорожденного ребенка без признаков жизни.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа и кинолог. Устанавливаются обстоятельства и время смерти девочки. Решается вопрос об открытии уголовного производства.