дорога, ремонтНа замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області триває реконструкція автомобільної дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі на ділянці смт. Щирець – с. Велика Горожанка км 28+775 – км 38+200. Про це повідомляє Служба автодоріг у Львівській області.

Львів – Пустомити – Меденичі – це автомобільна дорога загального користування територіального значення, яка є однією із стратегічних автомобільних шляхів у Львівській області, оскільки вона проходить через три адміністративно-територіальні райони області: Пустомитівський, Миколаївський та Дрогобицький.

На вказаній ділянці автомобільної дороги шляховики здійснюють поширення дорожнього покриття до 8,5 м. На сьогоднішній день виконані роботи з поширення на протяжності 2,6 км. Крім цього, на даному відрізку влаштовано нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім влаштуванням щебеневої основи. А також влаштовано дощову каналізацію.

Зараз на даній ділянці виконуються роботи з влаштування бортового каменю на автобусних зупинках та тротуарах, після чого дорожники розпочнуть роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетону, тротуарів та електроосвітлення.

027bcc6b4aa9b079c4ea39e0ca1902a4.jpg


По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области продолжается реконструкция автомобильной дороги Т-14-16 Львов - Пустомыты - Меденичи на участке с. Щирец - с. Большая Горожанка км 28 + 775 - км 38 + 200. Об этом сообщает Служба автодорог в Львовской области.

Львов - Пустомыты - Меденичи - это автомобильная дорога общего пользования территориального значения, является одной из стратегических автомобильных дорог в Львовской области, поскольку она проходит через три административно-территориальных района области: Пустомитовский, Николаевский и Дрогобычский.

На указанном участке автомобильной дороги дорожники осуществляют распространение дорожного покрытия до 8,5 м. На сегодняшний день выполнены работы по распространению на протяженности 2,6 км. Кроме этого, на данном отрезке устроен нижний слой асфальтобетонного дорожного покрытия с предыдущим устройством щебеночного основания. А также устроена дождевая канализация.

Сейчас на данном участке выполняются работы по устройству бортового камня на автобусных остановках и тротуарах, после чего дорожники начнут работы по устройству верхнего слоя асфальтобетона, тротуаров и электроосвещения.