топливо, кража, магистральНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисників, причетних до крадіжки  дизпалива з трубопроводу. На місці скоєння злочину та під час санкціонованих обшуків у них було виявлено та вилучено дві тонни солярки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники відділу кримінальної розвідки Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно з працівниками охоронної фірми, 18 вересня близько  04.00 неподалік одного із сіл Старосамбірського району виявили групу осіб під час скоєння крадіжки нафтопродуктів з магістральної труби що належить ТОВ "ПрикарпатЗахідтранс".

Правоохоронці встановили, що четверо зловмисників віком від 23 до 38 років, троє з яких - місцеві мешканці та їх приятель із сусіднього села, приєднавши до врізки у трубопроводі шланг з краном, зливали у ємності дизельне пальне. Загалом у бочках та каністрах, частково завантажених у мікроавтобус, котрим приїхали чоловіки, було виявлено майже тонну викраденої солярки.

Ще приблизно стільки ж дизпалива правоохоронці вилучили під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіків. Збитки, заподіяні ними власнику палива, - понад 50 000 гривень.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

eaf3e2bf0aa1db6d53e891d04dcd936e.jpg 1ec7f2637d76b1efe9910328be4ecf05.jpg


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленников, причастных к краже дизтоплива из трубопровода. На месте совершения преступления и во время санкционированных обысков у них было обнаружено и изъято две тонны солярки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники отдела криминальной разведки Главного управления Нацполиции во Львовской области совместно с работниками охранной фирмы, 18 сентября около 04.00 возле одного из сел Старосамборского района обнаружили группу лиц во время совершения кражи нефтепродуктов из магистральной трубы принадлежащий ООО "ПрикарпатЗападтранс".

Правоохранители установили, что четверо злоумышленников в возрасте от 23 до 38 лет, трое из которых - местные жители и их приятель из соседнего села, присоединив к врезке в трубопроводе шланг с краном, сливали в емкости дизельное топливо. Всего в бочках и канистрах, частично загруженных в микроавтобус, на котором приехали мужчины, была обнаружена почти тонна похищенной солярки.

Еще примерно столько же дизтоплива правоохранители изъяли во время санкционированных обысков по месту жительства мужчин. Убытки, причиненные ими владельцу топлива, - более 50 000 гривен.

Злоумышленники задержаны в порядке ст. 208 УПК Украины. Извещены о подозрении в совершении преступления по ч.2 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до пяти лет.

Досудебное расследование продолжается. Решается вопрос об избрании задержанным меры пресечения.