ДТП, автобусВ Жовківському районі перекинувся рейсовий автобус, що слідував за маршрутов Чернівці – Гданськ – Гдиня. Про це повідомляє Департамен з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 17 вересня о 00:03 на автодорозі “Львів-Рава-Руська” поблизу с. Лужки Жовківського району. Рейсовий автобус Neoplan, що слідував за маршрутом Чернівці – Гданськ – Гдиня зіткнувся з легковим автомобілем Volkswagen Passat та перекинувся на бік.

На момент зіткнення в автобусі перебувало 51 пасажир та 2 водія. Внаслідок ДТП потерпіло 27 осіб, з них 11 осіб госпіталізовано, 15 осіб амбулаторних, 1 особа – водій легкового автомобіля, загинув на місці події.

Станом на 20.00 18 вересня, за повідомленням КЗ ЛОР ЛОЦ ЕМД МК, із Жовківської ЦРЛ 4 особи виписані для продовження лікування за місцем проживання і 1 особа переведена у 8-му МКЛ м. Львова. На стаціонарному лікуванні залишається 7 осіб.


В Жолковском районе перевернулся рейсовый автобус, следовавший по маршрутов Черновцы - Гданьск - Гдыня. Об этом сообщает департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 17 сентября в 00:03 на автодороге "Львов-Рава-Русская" вблизи с. Лужайки Жолковского района. Рейсовый автобус Neoplan, следовавший по маршруту Черновцы - Гданьск - Гдыня столкнулся с легковым автомобилем Volkswagen Passat и перевернулся на бок.

На момент столкновения в автобусе находилось 51 пассажира и 2 водителя. В результате ДТП пострадали 27 человек, из них 11 человек госпитализированы, 15 человек амбулаторных, 1 человек - водитель легкового автомобиля погиб на месте происшествия.

По состоянию на 20.00 18 сентября, по сообщению КЗ ЛОР ЛОЦ ЭМП МК, с Жолковской ЦРБ 4 человека выписаны для продолжения лечения по месту жительства и 1 человек переведена в 8-м ГКБ г. Львов. На стационарном лечении остается 7 человек.