церковь святого Иософата, украл, фотоаппаратЛьвів'янин отримав строк за те, що у приміщенні катехитичного класу церкви Святого Йосафата обікрав прихожанку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

22 червня 2016 року, перебуваючи у приміщенні катехитичного класу церкви Святого Йосафата, що за адресою: м. Львів, вул. Замарстинівська, 134, раніше неодноразово судимий, зокрема – за крадіжку, викрав з стільця цифровий фотоапарат марки "Nikon D 5100 18-55 VR kit" вартістю 7149,70 грн.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на один рік шість місяців.


Львовянин получил срок за то, что в помещении катехизического класса церкви Святого Иосафата обокрал прихожанку. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

22 июня 2016 года, находясь в помещении катехизического класса церкви Святого Иосафата по адресу: г. Львов, ул. Замарстыновская, 134, ранее неоднократно судимый, в том числе - за кражу, похитил со стула цифровой фотоаппарат марки "Nikon D 5100 18-55 VR kit" стоимостью 7149,70 грн.

Шевченковский районный суд. Львова признал его виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст. 185 УК Украины, и назначил наказание в виде лишения свободы сроком на один год шесть месяцев.